REMEMBER BLEIBURG MASSACRE - DO NOT HATE - DO NOT FORGET ISKAZI - SVJEDOČANSTVA ISTINA O STRADANJU, MUČENJU I NEHUMANIM POSTUPCIMA OD STRANE SRBA PREMA HRVATIMA I MUSLIMANIMA NA PODRUČJU BOSNE I HERCEGOVINE CIJI JE KRAJNJI CILJ BIO STVARANJE ETNICKI ČISTE VELIKE SRBIJE....  - VIŠE
Blaiburg

 

Nekaznjeni srpski zlocini u Hrvatskoj

Ocjena: / 43
LošeOdlično (Ispod ovog clanka se nalaze dokumenti rasporedjeni po nazivima mjesta tj, gradova u Hrvatskoj
)

cetnici_war_crimes

Na ovaj nacin zelimo dati do znanja onima koji misle da srbo-cetnicka zlodjela koja su pocinili u Domovinskom ratu u Hrvatskoj nece I ne mogu biti zaboravljena. Zastitnici zlocinaca u obliku HDZ-a,SDP-a,HHO,HNS-a I svih drugih domacih I inozemnih pojedinaca, organizacija I ustanova mogu pokusavati izbrisati sjecanje na te gorke dane sa ciljem zastite srpskih zlocinaca I njihovih naredbodavaca ,ali kao sto sam rekao, nece uspjeti. Jer sjecanje na ove nevine zrtve koje stradase od krvnicke srpske ruke to nam ne dozvoljava. Nasa braca,sestre,ocevi,majke,sinovi,kcerke,djedovi,bake,rodjaci,prijatelji,znani I neznani  koji su mucki ubijeni nam ne dozvoljavaju da zaboravimo.

Radi toga sam  pripremio za objavu skoro 10 000 stranica sudskih dokumenata gdje su navedena imena I prezimena sudionika zlocina I onih koji su takve podrzavali kao I opis samih zlocina. Takodje su navedena I imena zrtava sa iznimkom imena svedoka koji su davali te izjave, a radi same njihove zastite.

Ovo je samo mali dio materijala koji postoji I koji je sluzbeno evidentiran ali mi smo u posjedu samo ovog sto sada objavljujemo. Ukoliko neko ima dodatna dokumenta I zeli ustupiti ista ,neka me kontaktira na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Mali dio navedenih su samo sudionici velikosrpskog projekta Velike Srbije u kojem su podrzavali progon nesrpskog civilnog stanovnistva,pljacke,ubojstva,mucenja na nezamislive nacine,silovanja, omalovazavanja, razaranja……………….. Znaci, nisu sami cinili navedena zlodjela ali su podrzavali one koji su to radili ili su ih presutno odobravali. Koja je razlika izmedju jednih I ovih drugih? Koja je razlika izmedju onog koji drzi zrtvu da se ne mice ili onog koji kolje I ubija?

Vecina ovih navedenih zlocinaca slobodno se secu Hrvatskom zahvaljujuci svojim zastitnicima koji su im to omogucili kroz nekakve cudne zakonske regulative. Onaj tko bude imao vremena I zelje citati I proucavati ova sudska dokumenta vidjece da su nedjela dokazana I da su pocinitelji prepoznati od strane svjedoka a I samog suda. Ali na kraju, bez obzira na dokaze I donesene presude, zlocinci bivaju oslobadjani svih optuzbi.

Nije kriv onaj koji je pocinio zlocine sto slobodno sece zemaljskom kuglom. Krivi su oni koji su mu to omogucili.  Zlocinci  su krivi samo za pocinjena nedjela.

Takav  nacin poigravanja pravdom od strane vec spomenutih srpsko-cetnickih zastitnika samo me navodi na nostalgicno sjecanje na Zidove I njihovo obracunavanje sa nacistima koje su proganjali diljem svijeta I kojima su ,prilikom otkrivanja njihovih novih boravista,  presudjivali na licu mjesta. I niko im nije zamjerio na takvom obracunavanju sa zlocincima.  

Da ne bi bilo zabune,Hrvatima to nije dozvoljeno. Hrvate mozes pljuvati javno po medijama I oni te vise cijene. Mozes ih krasti, varati,manipulirati I oni kazu :”Ma nije to tako. Dobar je on (ili ona)”. Ili za Sanadera : “Pa brat mu je svecenik”. Zatvarati one koji su se borili za slobodu protiv ovih istih koji su navedeni u ovim dokumentima (I oni koji nisu) , I sve prodje bez problema.

Do skora niti jedan HDZ-ovac nije se htio slikati ako je  u prostoriji bila slika nekog od nasih optuzenih generala. Sada ih javno pozdravljaju. Zbog cega? Zato sto smatraju da je hrvatski narod glup. Dokazano je da jest. Dolaze izbori I trebaju glasove onih koje su godinama prezirali. “Od dva zla treba birati manje”. A glupi narod misli da je HDZ “manje zlo”. Za sada treca opcija trenutno ne postoji zahvaljujuci placenicima koji rasturaju bilo kakvu ozbiljnu pomisao udruzivanja.

Naci ce se neko I reci kako treba prastati…Ja jesam za prastanje ali samo ako se neko iskreno pokajao za ucinjeno zlo. Nikako prastati onima  koji likuju I ismijavaju zrtve I kompletan hrvatski narod.

 

Ja sam katolik po vjeroispovjesti,krscanin, I krscani trebaju prastati, jer tako nam je nas Isus Spasitelj nalozio. On kaze : “Ako te neko udari po lijevom obrazu ,ti okreni desni”. Jesam vjernik ali drugi obraz ovima ne bih okrenuo. U ovom slucaju trebali bi se ugledati na Zidove, jer mi se izuzetno svidja kod njih ona “oko za oko, zub za zub”.


Pomirenje?? Da, kada se kazne svi zlocinci i njihovi naredbodavci.

Ovo nije poticaj na mrznju protiv srpskog naroda. Ovo je vapaj za pravdom koju nismo dobili I za koju se trebamo izboriti “na ovaj ili onaj nacin”.

Postujem Srbe,pravoslavce casne I domoljubne , jer neki  od njih su se borili za nasu domovinu Hrvatsku a neki su bili protiv zvjerskog divljanja nad neduznim hrvatskim narodom. Mali broj ali castan.

 

 

08. rujan 2011

Melbourne,Australia

Ivica Grgic

 

 

 

Ispod ovog clanka se nalaze dokumenti rasporedjeni po nazivima mjesta tj, gradova u HrvatskojIskazi - Srpski zločini RH

TRANSLATE


SURADNICI

majhen
sarunic
dragic
budimlic
grgic
ARGUS
NEIMENOVANI

Priopćenja u toku političkog progona HDZ-ove vlade,Ive Sanadera i haaškog tužiteljstva - Text

PRIJATELJI

KOMENTARI